ERZURUM / HORASAN - Yarboğaz Ortaokulu

Yarboğaz Ortaokulu

YARBOĞAZ MAH. YARBOĞAZ KÜME EVLERİ NO 27/1 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ve eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder birim olma. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkaracak, gelecek hayallerine yulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmnları ile elde edilebileceğine, teşvik ve ödülle artırılacağına inanmak. Her velinin, öğrenme adına öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. Okulumuzda hergün daha iyiye ulaşmak için çalısması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılmas, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili bütün kesimlerin bilinçlendirilmesi. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kedimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerele zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.
Öğretim Şekli :Tekli Öğrenim
Başlama: 08.30 Bitiş 14.45
Uydu İnternet (VSAT)
ingilizce
Ulaşım
İlçeye olan ulaşım sabah ilçeye gidip akşam köye dönen köy servisleri ile sağlanmaktadır.
Öğretmenler servis ile gidip gelmektedir.
Yerleşim yeri köydür ve köyün geçim kaynağı hayvancılıktır.
İlçe merkezine 13 km il merkezine ise 96 km uzaklıktadır.